Recent comments

Friss Hírek

A Milan győzött és növelte az előnyét


A Milan esélyeshez méltóan kezdte a Lecce elleni találkozót, és rögtön több veszélyes akciót is vezetett. A hetedik percben pedig a vezetést is megszerezte Massimiliano Allegri csapata.
A találatot valószínűleg beválasztják a forduló legszebb góljai közé: Robinho a védők fölött Zlatan Ibrahimovic elé emelte a labdát, aki kapásból kiválóan készítette le azt Antonio Nocerino elé, és az olasz középpályás a kapu jobb oldalába bombázott. 1–0
A találat után kissé visszavett a tempóból a milánói alakulat, és a félidő hajrájáig nem alakított ki igazán nagy helyzetet.
A szünet előtti pillanatokban aztán Robinho ismét jól emeléssel hozta helyzetbe társát, de Nocerino próbálkozása elakadt Massimiliano Benassiban.
A második félidő elején Valeri Bozsinov veszélyeztetett, de Christian Abbiati védte a lövését, majd nem sokkal később ismét a vendégek jártak közelebb a gólszerzéshez.
A 60. perctől azonban a Milan magára talált, és néhány lehetőség után a 65. percben Zlatan Ibrahimovic megszerezte a hazaiak második találatát. Ezúttal is Robinhótól indult az akció, akinek a labdáját Urby Emanuelson fejelte vissza a svéd csatárhoz, és Ibra a felső léc alá bombázott. 2–0
Több találat már nem született, így a Milan növelte az előnyét a Juventusszal szemben.

Milan–Lecce 2–0 (Nocerino 7., Ibrahimovic 65.) 







A TÖBBI PÁLYÁN
A Catania Francesco Lodi második félidőben szerzett tizenegyesgóljával megverte a Fiorentinát, míg az Atalanta 1–1-es döntetlent játszott a Parmával. A Siena kihasználta, hogy a játékvezető kiállította Luca Ceccarellit a Cesenából a 74. percben, és ezután kétszer is betalált.
NSO.hu