Recent comments

Friss Hírek

Csak kapufákig jutott a Juve Genoában


Mozgalmasan kezdődött a Genoa és a Juventus mérkőzése: az első két percben mindkét oldalon kialakult egy-egy nagy helyzet. Előbb Gianluigi Buffonnak kellett nagyot védenie Rodrigo Palacio próbálkozása után, aki Alberto Gilardino átadását követően vette célba a vendégek kapuját.
Néhány pillanattal később Simone Pepe adott kiváló labdát a középen érkező Claudio Marchisiónak, aki azonban nem sokkal a bal kapufa mellé lőtte a labdát kapásból.
Négy perccel később Sebastian Freynek kellett védenie Simone Pepe lövését, majd a Genoa kapusa ismét hárított, amikor Marchisio próbálkozott Mirko Vucsinics kiváló átadása után.
A 22. percben Bosko Jankovics lépett ki kiválóan, de blokkolták a lövését, majd nem sokkal később Gilardino fejelt nem sokkal a kapu fölé közelről egy jobb oldali beadást követően.
A szünet előtt a Juve vezetett veszélyesebb támadásokat, de Marchisio és Alessandro Matri sem tudta bevenni Frey kapuját.
A Juventus a második félidő elején mindent megtett a vezető gól megszerzéséért, de sehogy sem sikerült bevenni a Genoa kapuját.
Előbb Vucsinics találta el a felső lécet Andrea Pirlo szöglete után, majd Freynek kellett védenie az olasz középpályás lövését, az 57. percben pedig Pepe nagyszerű beadását a montenegrói csatár fejelte nem sokkal a kapu mellé.
Két perccel később Pepe találta el a kapufát közelről Pirlo szabadrúgás után, míg a másik oldalon Buffonnak kellett védenie Kaha Kaladze próbálkozását.
A 69. percben Marchisio lövését tolta a kapu fölé Frey, majd Pepe a kapuba talált Vucsinics beadása után, de a játékvezető a partjelző intésére les miatt nem adta meg a találatot.
A hosszabbításban Marco Borriello estében próbált meg kapura lőni egy szögletből beadott labdát, de már nem tudott erőt tenni a lövésbe, így Frey kezében landolt a labda.
A Juventus így nem tudta megszerezni a három pontot, és már négy pont a hátránya a Leccét legyőző éllovas Milannal szemben.

NSO.hu