Recent comments

Friss Hírek

Marchisio: Nem szabad kifogásokat keresnünk


A Juventus középpályása Claudio Marchisio a tegnapi Bologna elleni döntetlent követően is optimista, annak ellenére, hogy elmúlt hat bajnokijukból ötön ikszeltek.
A Bianconeri 1-1-es döntetlent játszott a Stadio Dall’Ara-ban, így a Milan maradt a bajnoki tabella élén.
„Két pontra vagyunk a Milantól és egy ponttal növeltük az előnyűnket a harmadik helyezett Lazioval szemben.” mondta az olasz válogatott középpályás.
„A csapat jó formában van, még mindig veretlenek vagyunk, sokat futottunk és amikor emberhátrányba kerültünk, akkor sem hagyott alább a lelkesedésünk.”
A Juve jól kezdte a meccset, azonban a 17. percben a védőjétől Stephan Lichtsteinertől meglépő Marco Di Vaio a Bolognának szerzett vezetést.
„A gól olyan volt, mint egy pofon. De nem szabad a kifogásokat keresnünk, és nem szabadna, hogy egy kapott gól miatt kezdjünk el jól játszani. A Bologna jó formában van és nagy meccset játszottak szerda este.”
A Juvénak nélkülöznie kellet két belső védőjét Andrea Barzaglit és Giorgio Chiellinit.
„Nem szabad a sérültjeinkre gondolnunk. A csapat versenyképes és ezt mindenki láthatta. Van önbizalmunk és ezt ma este is megmutattuk.”
A meccs egyik pozitívuma, hogy  a nyáron a Romától érkezett Mirko Vucinic ismét gólt tudott lőni.
olaszfoci.hu
„Ő egy nagyszerű csatár. Ma is remekül játszott és nagyon fontos gólt szerzett. Reméljük továbbra is ilyen jó formában játszik majd és még több gólt szerez.”