Recent comments

Friss Hírek

Hamsik: Már nagyon várjuk a Chelsea elleni meccset


Marek Hamsik biztosította a Napoli szurkolóit, hogy tanultak a Milan Arsenal elleni Bajnokok Ligája meccsen elkövetett hibáiból és jól felkészülnek a jövő heti Chelsea elleni meccsre.
A Partenopei jövő héten utazik Londonba, ahol összecsapnak a Cheseavel a Bajnokok Ligája nyolcaddöntő visszavágóján. Az első mérkőzést a nápolyiak 3-1-re nyerték.
Látva a Milan kedd esti Arsenal elleni produkcióját, amikor a Rossoneri egy félidő alatt három gólos hátrányba került, Hamsik megnyugtatta a szurkolókat, hogy velük nem fog hasonló történni a Stamford Bridge-en.
„Az az álmom, hogy nyerjek valamit a Napolival.” mondta a szlovák válogatott játékos a Marte Sport Live-nek. „Még mindhárom sorozatban versenyben vagyunk. A bajnokság a legfontosabb, de döntő fontosságú mérkőzés vár ránk a Bajnokok Ligája nyolcaddöntő visszavágóján is. Ezen kívül szeretnénk bejutni az olasz kupa fináléjába is.”
„Előbb a Cagliari jön, de már mindenki várja a Chelsea elleni meccset. A Milan sokat szenvedett Londonban és mi is hasonló fogadtatásra számítunk, ezért a maximumot kell nyújtanunk.”
„Meg kell tennünk, amit a Milan nem tett meg az első félidőben, amikor csak szenvedtek. Maximális koncentrációra lesz szükségünk.”
„Tegnap a Chelsea nyert az FA kupában [Roberto] Di Matteoval a kispadon. Egy új edző érkezésével mindig felrázódnak a dolgok és a csapat hozzálássa is megváltozik. Ez ellenünk szól, de nem szabad megijednünk. Csak a saját játékunkat kell játszanunk, amit jól tudunk.”
„A Chelsea támadni fog, így a kontráinknak halálosnak kell lennie. Ebben  [Edinson] Cavani és [Ezequiel] Lavezzi is fenomenálisak.”
olaszfoci.hu