Recent comments

Friss Hírek

Lazio: Harcba szállnak Podolskiért


Olasz sajtóértesülések szerint a Lazio is harcba száll nyáron Lukas Podolskiért, akit az Arsenal is szeretne megszerezni.
Lukas Podolski egyre közelebb az Arsenalhoz és a német Bild információi szerint már meg is állapodtak a játékos vételárában; így a szezon végén a 26 éves csatár távozhat Kölnből és az Európa bajnokság után az Emiratesben folytathatja.
Azonban olasz sajtóértesülések szerint a Lazio még keresztülhúzhatja a londoniaknak számítását. A fővárosiak ugyanis kedvezőnek tartják a 13 millió eurós vételárat és harcba szállnának a játékosért.
A Biancocelesti Klose személyében már rendelkeznek egy lengyel születésű német válogatott csatárral, aki remekel eddig a szezonban. Ez pedig az előnyükre válhat, ugyanis a Corriere dello Sport szerint Podolski nemrég azt nyilatkozta, hogy szívesen játszana újra együtt Kloséval.
„Nagyszerű lenne, ha újra együtt játszhatnék vele. Miro csupa jót mondott a Lazioról és elmondta, hogy jól érzi magát Rómában. A jövőm még egyáltalán nem dőlt el.”
A Lazio jelenleg a harmadik helyen áll az olasz bajnokságban, két ponttal megelőzve a Napolit, így jó eséllyel pályáznak a Bajnokok Ligája indulás jelentő helyre.
Még mindig jó esélye van az Arsenalnak az üzlet lezárására, azonban amire most a legkevésbé szükségük van az a Lazio érdeklődése és Klose 'csaliként' való használata.
olaszfoci.hu