Recent comments

Friss Hírek

Inter: Sneijder szívesen igazolna a Milanhoz


A Corriere dello Sport és a Tuttosport egybehangzóan állítja, hogy ha Wesley Sneijder nyáron távozik az Intertől, a városi rivális Milan lehet az új klubja.
A holland válogatottal világbajnoki ezüstérmet szerző játékos nyáron várhatóan elhagyja a Nerazzurrit, de nem biztos, hogy a San Siroból is távozik.
A 27 éves középpályást az elmúlt nyáron már a Manchester Uniteddel is kapcsolatba hozták, és az angol klub még mindig érdeklődik iránta.
Azonban több olasz lap is arról számolt be pénteken, hogy a játékos és felesége nem akarja elhagyni Milánót. Ráadásul Sneijder jó barátságot ápol a Milan középpályásaival Kevin-Prince Boatengel és Mark Van Bommellel.
A Milan tehát nyáron megpróbálkozhat a középpályás megszerzésével, bár azt nem lehet tudni, mit szólna ehhez az Inter első embere  Massimo Moratti. Az Inter elnöke azóta is biztos bánja, hogy korábban elengedte Andrea Pirlot és Clarance Seedorfot a városi riválishoz, akik szép karriert futottak ott be.
Sneijder szezonja eddig nem úgy alakul, ahogy szerette volna, 15 bajnokin mindössze egyszer volt eredményes, és hosszú ideig sérüléssel bajlódott.
olaszfoci.hu