Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Padoin góllal ünnepelte a születésnapját


Minden első Juventus mezben megszerzett gól különleges. Főleg, ha a születésnapodon esik. A Juventus új szerzeményével, Simone Padoinnal pontosan ez történt. A télen érkezett középpályás állította be a Fiorentina elleni rangadó végeredményét.
„Pontosan emiatt vagyok olyan boldog. Nagyon különleges gól, már csak azért is, mert ez volt az első új csapatomban. Mindazonáltal 4-0-nál szereztem, s a mérkőzésnek már majdnem vége volt, de a jövőm volt a tét, így igyekeztem mindent beleadni. Minden mez más: a Juventusé nagyon fontos és bennem akkor tudatosul eme fontosság, mikor idegenbe megyünk s meglátjuk a szurkolóinkat.”
A Fiorentina elleni találkozón látható volt, ahogyan beválnak Conte elképzelései: „Mindennap keményen dolgozunk, már teljesen tisztában vagyunk az erőnkkel. Mindig gyakoroljuk a helyezkedéseket és ez a ma esti mérkőzésen látható is volt. Kritizáltak minket a döntetlenek miatt, pedig mi mindig jó teljesítményt nyújtottunk. Természetesen a gól létfontosságú, de mindig alakítottunk ki helyzeteket, és mindig válaszoltunk a bekapott gólokra.”
Gólvihar volt a Franchiban: „Cerci kiállítása segített nekünk, ma este azonban a Juventus nagyszerű volt. Firenzében egy Juventus elleni mérkőzés mindig mély érzéseket hagy az emberben, de mi a megfelelő mentalitással léptünk pályára és ennek volt köszönhető az 5-0-s végeredmény.”
Simone tehát góllal ajándékozta meg magát születésnapján, melyet ma ünnepel. A középpályás 28-ik életévét töltötte be!
juventushungary.hu