Recent comments

Friss Hírek

Conte: Továbbra is a maximumot fogjuk nyújtani


Antonio Conte elégedettségéről nyilatkozott a Juventus legutóbbi bajnokiját követően, ahol ötgólos vendég siker született. A 42 éves tréner szerint a Bianconeri remekül oldotta meg ezt a nagyon nehéz tesztet.
„Vucinic kapufájánál úgy tűnt, ez nem a mi napunk lesz. Meg volt bennük az akarat – ahogyan a szurkolóikban is – munkánk felborításához, ám a srácok jól szerepeltek. Nem volt könnyű, mert míg mi már egy ideje nem nyertünk, addig a Milan valósággal szárnyal… Ám mi megmutattuk, hogy nyerni akarunk és sikerült is. Ez az érettség jele.”
A csapat az eddigi legnagyobb gólaránnyal nyert a szezonban: „Mi mindig remek futballt játszottunk a szezonban, még ha nem is mindig párosult eredménnyel és páran bíráltak is minket. Persze, nem nyertünk egy ideig, de ez nem a teljesítmény miatt volt. A labdák olykor a kapuban, olykor pedig mellette kötnek ki. És idén igen gyakran rúgtunk mellé.”
A sikernek köszönhetően a torinóiak továbbra is tapadnak a listavezető Milanra: „Büszkék vagyunk, hogy 10 meccsel a vége előtt is itt vagyunk és ebben a pozícióban tartjuk még életben a bajnoki címért folyó versenyt. Továbbra is a maximumot fogjuk nyújtani, s így nem fogunk sajnálkozni a szezon végeztével. Tudjuk, hogy egy erős és szervezett csapat áll előttünk, de tovább akarjuk élni az álmot.”
juventushungary.hu