Recent comments

Friss Hírek

Allegri: Már a saját kezünkben van a sorsunk


A sajtóban megjelent pletykákra reagálva Massimiliano Allegri elmondta, hogy nincs probléma közte és Zlatan Ibrahimovic között és figyelmeztette a Milant, hogy mostantól a saját kezükben van a sorsuk.
Sajtóértesülések szerint Ibra összetűzésbe keveredett az edzővel az Arsenal elleni 3-0-ra elvesztett Bajnokok Ligája meccs félidejében, és azóta már a Real Madriddal is összefüggésbe hozták a svéd klasszist.
„Nincs és soha nem is volt probléma Ibra és köztem. Persze az eltelt egy év során voltak nézeteltérések és viták is, ezek azonban motiválóan hatottak ránk.”
„Ibra nem mondott semmi rosszat, az normális, hogy nyerni szeretett volna, ahogy én is és mindenki más a Milan öltözőjében. Mindig a győzelem a cél.”
„Egyébként is az Arsenal elleni kezdő tizenegy adott volt, nem nagyon volt egyéb lehetőségem a sérültek miatt. Úgy gondoltam a trió a támadószekcióban tud majd szerezni egy gólt, ami végleg eldöntötte volna a párharcot. De a lényeg, hogy végül bejutottunk a negyeddöntőbe.”
A Milan az olasz bajnokság első helyén áll, két ponttal megelőzve fő riválisát a Juventust, úgy hogy a Bianconeri már bepótolta a múlt hónapban elmaradt meccsét, így nincsenek meccshátrányban.
„Elégedett vagyok, mert egy hosszú üldözés után végül az élre álltunk. De most egy újabb nehéz rész következik, nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak kell maradnunk, és mindig csak a soron következő meccsre szabad koncentrálnunk. Már a saját kezünkben van a sorsunk. Még mindhárom sorozatban talpon vagyunk, szóval fejben még inkább frissnek kell maradnunk, mint testileg.”
„Nem aggódom a Lecce miatt. Természetesen tiszteljük őket, mert nagyon elkapták a fonalat Serse Cosmi érkezése óta és ott van nekik a fiatal Luis Muriel”
„Már csak 12 meccs van hátra a bajnokságból és a Palermo elleni mérkőzés után nem számítottam rá, hogy mostanra két pont előnyünk lesz az üldözőkkel szemben.”
Alberto Aquilani visszatért az Arsenal ellen, azonban Allegri megerősítette, hogy a Lecce ellen nem lesz ott a kezdőben, viszont  Sulley Muntari, Antonio Nocerino és Urby Emanuelson játszani fognak.
olaszfoci.hu