Recent comments

Friss Hírek

TORINO: Immobile közel kerülhet a Dortmundhoz

Egészen parádés szezont fut Ciro Immobile, a Torino fiatal csatára, aki közel áll ahhoz, hogy a két évvel ezelőtti Serie B-s gólkirályi cím után a legjobbak között is capocannoniere legyen. 


A Juventus által kinevelt, félig jelenleg is a Zebrák tulajdonában lévő csatár érthető módon több klub érdeklődését is felkeltette. 

Jövőjét illetően három opció vetődik fel leggyakrabban: marad a Toronál, hazaviszi a Juventus, vagy Németországba, a tavaly BL-döntőt játszó Dortmundba szerződik a nyáron távozó Lewandowski utódjának. A sárga-fekete mezes klub vezetői az elmúlt hetek hírei alapján valóban komolyan gondolják Immobile leigazolását, így hajlandóak mindkét torinói klubbal tárgyalni a birtokukban lévő tulajdonjog-darabokért.

Sőt, Gianluca Di Marzio átigazolási szakértő információi szerint erre a találkozóra már a következő órákban sor kerül majd. Di Marzio szerint a Ruhr-vidékiek képviseletében Michael Zorc igazgató érkezik meg a mai nap során Torinóba, ahol Marco Somellával, Immobile ügynökével biztosan egy asztalhoz ül majd, de könnyen lehet, hogy a két érintett klub vezetőivel is megejt majd egy találkozót.

Az idei szezonban 32 bajnokin 21 gólt jegyző Immobile értékét 12 millióra becsüli a kérdésben mérvadó transfermarkt.de, ám egy gólkirályi cím és egy esetleges Vb-szereplés még feljebb tornázhatná azt.

forrás: azzurri.co.hu