Recent comments

Friss Hírek

AZZURRI: Rossi és Immobile a biztos vb-helyért játszhatnak

Giuseppe Rossi és Ciro Immobile kezdhetnek a csatársorban az olasz válogatott Írország elleni ma esti felkészülési mérkőzésén.


"A látottak alapján jó játékot várok Rossitól. Minden erőnléti felmérésen átment, és sok jó dolgot láttunk tőle az edzéseken. De azt még meg kell néznünk, hogy fejben hogyan reagál az esetleges ütközésekre" - magyarázta Cesare Prandelli, az olaszok szövetségi kapitánya.

Azért kérdéses a taljánok egyik leggólerősebb játékosának vb-szereplése, mert tavasszal több hónapot hagyott ki térdsérülés miatt, és ez már nem az első ilyen eset volt a karrierjében.

A szombati találkozó szintén vizsgafeladat lehet a Serie A - jó eséllyel Dortmundba tartó - gólkirálya, Ciro Immobile számára is, de Prandelli más posztokon is kísérletezni fog. 

A kapuban Salvatore Sirigut, a védelemben Matteo Darmiant, Gabriel Palettát, Mattia De Scigliót, a középpályán pedig Marco Verrattit és Thiago Mottát veti majd be a nem alapembernek számítók közül. 

Ennek ellenére a szövetségi kapitány nem kísérletként tekint a mérkőzésre.

"Ezen a találkozón megvizsgálhatjuk a taktikát, amit a pályára szeretnénk vinni a világbajnokságon" - mondta a szakember.

Olaszország Uruguayjal, Angliával és Costa Ricával került egy csoportba a világbajnokságon, de a bukmékerek továbbjutást várnak a Squadra Azzurrától.

Tv: Digi Sport 2  20.45 (élő) 


forrás: hatharom.com