Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Storari nyáron hosszabbíthat

A hírek szerint a Juventus kész meghosszabbítani cserekapusának, Marco Storarinak a szerződését, még mielőtt a csapat nagyobb neveinek nyári szerződésmeghosszabbítására koncentrálnának.



Marco Storari négy éve csatlakozott a torinói együtteshez, nagyrészt a cserekapus szerepét töltötte be, és úgy tűnik, hogy számára meg is felel ez a helyzet, mert késznek tűnik a szerződéshosszabbításra, ezzel elutasítva, hogy másik csapathoz szerződjön, ahol akár első számú kapus is lehetne.

A Tuttosport úgy értesült, hogy a Sampdoria egykori játékosa valószínűleg aláír további egy évre a torinói zebrákhoz, így az eddigi 38 Juventus mérkőzést újabbak követhetik.

Amint a vezetőség megoldotta Marco Storari ügyét, feltehetőleg a csapat további fontos játékosaira fog koncentrálni, akiknek a szerződése ugyancsak jövő nyáron jár le, és ebben a helyzetben van szinte a komplett védelmi szekció: Gianluigi Buffon, Giorgio Chiellini, Andrea Barzagli, illetve a svájci válogatott, Stefan Lichtsteiner.

Ugyanígy nyáron lejár két egykori válogatott olasz játékos, Simone Pepe és Sebastian Giovinco szerződése, azonban az ő esetükben kérdéses, hogy a vezetőség velük hosszabb távon tervez-e, korántsem vehető biztosra, hogy lesz szerződésajánlat a vezetőség részéről.

forrás: juventuz.blog.hu