Recent comments

Friss Hírek

UDINESE: Pereyra közel a Juventushoz

Az olasz sajtó értesülései szerint az Udinese és a Juventus megegyezésre jutott a kisebbik zebracsíkos csapat argentin játékosa, Roberto Pereyra ügyében.


A 23 esztendős játékos 2011-ben, 2 millió euro fejében igazolt a River Plate-től az olasz csapathoz, amellyel öt évre szóló, 2016-ig érvényes szerződést írt alá.

A Sport Mediaset állítása szerint a rendkívül sokoldalú, több pozícióban is bevethető Pereyra gyakorlatilag már a Juventus játékosának tekinthető, mivel a tárgyaló felek megállapodásra jutottak egymással, s már csak néhány kisebb részlet vár tisztázásra, mielőtt az üzlet lezárulna.

A jelentések szerint Antonio Conte rendkívül elégedett a játékos érkezése miatt, hiszen Pereyra tovább bővítheti a mester taktikai mozgásterét. Az argentin középpályás a nemrég lezárult bajnoki szezon során 36 alkalommal lépett pályára az Udinese mezében, s ezalatt két találatig, valamint hat gólpasszig jutott.


A két klub vezetősége még hosszú tárgyalássorozat előtt áll, hiszen Pereyra ügyén kívül, még a közös tulajdonban álló Mauricio Isla jövője is megoldásra vár.

forrás: juventuz.blog.hu