Recent comments

Friss Hírek

MASCHERANO: Napoli? Előbb a Vb…

Saját elmondása szerint egyelőre nem foglalkozik az őt érintő pletykákkal Javier Mascherano, a Barcelona argentin légiósa. 


A középpálya és a védelem tengelyében egyaránt bevethető játékost egyre gyakrabban hozzák szóba a Napolival, ő azonban egyelőre csak a nyári Világbajnokságra szeretne koncentrálni. 

A 29 éves Mascherano természetesen ott lesz a brazíliai seregszemlén az argentin válogatottal, így megpróbálhatja nemzetközi szinten sikeresebbé tenni csalódást keltő idei klubszezonját. Azt viszont, hogy mi lesz vele a Világbajnokság után, még nem tudja, és nem is szeretne gondolkozni rajta.

“A jövőmet jelenleg egyetlen dolog teszi ki: a nemzeti csapat, akikkel holnap kezdjük meg a felkészülést a Vb-re. Hogy utána mi fog történni, azt még nem tudom. A gondolataimat most 100%-ban a válogatott foglalja le, most újra lehetőségünk van egy csodás tornát produkálni.”

A katalán Sport című napilap a napokban megerősítette, hogy a Jefecito becenevű játékos (spanyol, jelentése: kis főnök) ügynöke, Walter Tamer jövő héten Barcelonába érkezik, ahol Andoni Zubizarretával vitatják majd meg Mascherano jövőjét.

Mascherano 2010-ben szerződött a Liverpooltól Barcelonába, az angol klubnál együtt dolgozott a Napolit irányító Rafa Benítezzel is. A 95-szörös válogatott játékos olasz útlevéllel is rendelkezik, ami megkönnyítheti a megszerzését.

forrás: azzurri.co.hu