Recent comments

Friss Hírek

NAPOLI: Pazzini a legfrissebb jelölt?

Aurelio De Laurentiis szeretné megerősíteni csapata támadósorát, méghozzá első sorban Gonzalo Higuaín tehermentesítésére keres játékost, gondolva a jövő évi háromfrontos helytállásra.


Az argentin támadó remek bemutatkozóidényen van túl Nápolyban, azonban ha ő hosszabb távra kiesne, jelenleg nem tudná senki kellőképp helyettesíteni. 

Goran Pandev a múlté, Duván Zapata pedig még túl fiatal ahhoz, hogy ekkora terhet elbírjon, a kolumbiai támadó amúgy is valószínűleg kölcsönbe fog kerülni több játéklehetőség reményében.

Az olasz sajtó elsőként a Porto támadóját, Jackson Martínezt kezdte emlegetni a Napolival kapcsolatban. A második jelölt a Dortmund fiatal támadója, Pierre-Emerick Aubameyang, ám Lewandowski ingyen távozása után az észak-német klubnak amúgy is vásárolnia kell legalább egy támadót, kis sansz mutatkozik arra, hogy Kloppék az egész támadószekciót újjáépítenék a nyáron.
 
És itt a legfrissebb jelölt, amire már jóval nagyobb esély mutatkozik, mint az előbbi kettőre, ráadásul a leggazdaságosabb megoldásnak is tűnik, nevezetesen Giampaolo Pazzini. 

A Milan támadójára epizódszerepek hárulnak Mario Balotelli mögött, persze ez valószínűleg így lenne Nápolyban is, azzal a különbséggel, hogy az Azzurri a BL-ben indul, ami igen vonzó lehet Pazzo számára, nem beszélve arról, hogy így többször pályára léphetne az olasz támadó Higuaín pihentetése esetén.

A 29 éves támadót jövő nyárig köti szerződés Milánóhoz, így ha a Rossoneri túl akarna rajta adni, még most kell megtennie. Jelenleg 15 millió € körül mozog Pazzini piaci értéke és nagyjából ennyit is szánna a megszerzésére Aurelio De Laurentiis.

forrás: acmilan.hu