Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: A Real ajánlatra készül Pogbáért

A Corriere dello Sport a spanyol Sport értesüléseire hivatkozva azt állítja, hogy a Bajnokok Ligáját elhódító Real Madrid tovább erősítené így is félelmetesen erős keretét, s a spanyol óriás legfőbb kiszemeltje a Juventus tehetsége, Paul Pogba lesz majd a nyári átigazolási szezon során.

 
A Real Madrid vezetősége rendkívül elszántnak mutatkozik, s a 21 esztendős francia középpályás megszerzése érdekében készen áll arra, hogy akár 65 millió eurós ajánlattal tesztelje a Juventus elszántságát, amely összeg tartalmazhatja Fabio Coentrao és Álvaro Morata játékjogát is, azonban az Öreg Hölgy igazgatóit inkább Ángel di Mária bevonásával lehetne megpuhítani.

A spanyol klub elnöke, Florentino Pérez szeretné még a brazíliai világbajnokság előtt nyélbe ütni az üzletet, tartva attól, hogy egy sikeres szereplés tovább emelheti az így is csillagászati vételárat.

A pletykák szerint a korábban mindkét klubban megforduló, jelenleg a Real Madrid alkalmazásában álló Zinedine Zidane már felvette a kapcsolatot Pogbával, s a válogatott csapattársak, Karim Benzema és Raphaël Varane is szirénéneket duruzsolnak a Juventus játékosának füleibe. 

Mindeközben a France Football arról számol be, hogy a két manchesteri rivális, a Manchester United és a Manchester City is harcba szállhat Paul Pogba játékjogáért, így parázs licitháború alakulhat ki a nyár átigazolási szezonban.

forrás: juventuz.blog.hu