Recent comments

Friss Hírek

DEL PIERO: Senki előtt nem kívánom bezárni az ajtót

Alessandro Del Piero nemrég adott interjúban úgy nyilatkozott, hogy egyetlen klubot se kíván hátrányosan megkülönböztetni, nyitott a futballpályára való visszatérést illetően, és akár a Juventushoz is hazatérhet.


Az Öreg Hölgy talán legnagyobb élő legendája új csapatot keres, miután elhagyta az ausztráliai Sydney FC együttesét, és a Sky munkatársainak nyilatkozva nem zárta ki, hogy mindenki meglepetésére akár Torinóba is visszatérhet.

Az interjúban szóba került a brazíliai világbajnokság, az egykori válogatott pedig reményét fejezte ki az iránt, hogy honfitársai ki fogják élvezni a világversenyen való részvétel minden percét.

„Mindenki olasz-brazil döntőről álmodik, azonban babonából nem szeretnék semmit se mondani.” - kezdte Alessandro Del Piero az interjút. „Csupán sok szerencsét kívánok nekik.

A világbajnokság fantasztikus bármely futballista karrierjében, és remélem, hogy sikerül ezt a pillanatot a lehető legjobban kiélvezni.

Természetesen meg kell említeni, hogy a brazil válogatott a favorit, ugyanakkor az ő esetükben elmondható, hogy egyben favoritok és esélytelenek is. Otthon játszani óriási előnyt jelent, azonban ez rendkívül nehéz teher is.

A jövőm? Érkeztek hírek Japánból, Amerikából és egyéb helyekről, azonban még semmi se dőlt el. Meglátjuk, talán sikerül találnom valamit a világbajnokság ideje alatt.

A Juventus? Ez egyáltalán nem új kérdés. Jelenleg új kalandba kezdünk bele, és már többször említettem a kötődésem a Juventus csapattal.

A jövőben bármi megtörténhet, senki előtt nem kívánom bezárni az ajtót.”

Végül a harminckilenc éves futballistát arról kérdezték, hogy lát-e jeleket arra, hogy egy új Alessandro Del Piero cseperedne fel mostanában.

„Az utóbbi néhány évben nem követtem figyelemmel az olasz eseményeket, mivel nemigen tartózkodtam Olaszországban. Számos nagyszerű feltörekvő tehetséget láttam, és néhányuk most már a válogatott csapatban képviselteti magát.

Remélem, hogy nagyszerű karriert fognak befutni.” - zárta az interjút diplomatikusan Alessandro Del Piero.

forrás: juventuz.blog.hu