Recent comments

Friss Hírek

FIORENTINA: Dzsudzsák iránt érdeklődnek

Olasz lapértesülések szerint a Lazio mellett a Fiorentina is érdeklődik Dzsudzsák Balázs iránt. 


A magyar válogatott labdarúgó korábban már jelezte, nem szeretné kitölteni szerződését a Dinamo Moszkvánál, váltani akar. A violák az Európa Ligában szerepelhetnek ősztől, biztos résztvevői a csoportkörnek. 

Hosszabb ideje téma már, hogy Dzsudzsák Balázs a nyáron távozhat a Dinamo Moszkvától. Az orosz klub vezetői jelezték, megfelelő ajánlat esetén hajlandóak tárgyalni, a magyar légiós pedig egyértelműsítette, hogy menni akar. 

Az Il Messaggero c. olasz lap cikkében azt írja, a Laziónál továbbra is téma a válogatott szélső megszerzése, de egy másik érdeklődő is feltűnt a színen Olaszországból, mégpedig a Fiorentina. Emiatt a futballista ügynöke a napokban Itáliába is látogat – áll az írásban, amely azt is megjegyzi, hogy Dzsudzsákért 10 millió euró körüli összeget kérnek az oroszok. 

A Fiorentina egyébként a Dinamóhoz hasonlóan az Európa Ligában való indulásra szerzett jogot saját bajnokságában. A különbség annyi, hogy míg a violák biztos résztvevői a csoportkörnek, a moszkvaiaknak két selejtezőkört is túl kell élniük ehhez. 

forrás: csakfoci.hu