Recent comments

Friss Hírek

INTER: Behrami lehet az újabb fogás

Az már korábban eldőlt, hogy Nemanja Vidics az Interbe igazol: a milánói vezetők azonban ezúttal egy ligán belüli igazolást hajthatnak végre hamarosan.


Walter Mazzarri régi kedvence a svájci Valon Behrami: anno a Napolihoz is éppen a jelenlegi Inter edző kérésére érkezett Behrami, és ezt most sem lehet másképp. 

Mazzarri szinte Milánóba költözése óta “üldözi” Behramit, és most úgy tűnik, révbe ért: az Inter 5-6 millió euró körüli összegért szerezheti meg Behrami játékjogát a Napolitól, ahol azért is mondhatnak le róla egy kicsit könnyebben,mert Rafa Benítez edző Behrami posztjára inkább a télen érkezett Jorginhót preferálja.

Behrami jelenleg 1,3 millió eurót keres Nápolyban, ez Milánóban nőhet, egészen 1,8 milliós fizetésről szólnak az Interhez közel álló források hírei, amelyek szerint egy 2017 júniusáig szóló szerződést köthet az Interrel a svájci játékos, aki egyébként bekerült Ottmar Hitzfeld 23 fős világbajnoki keretébe is, így Svájc színeiben részt vesz majd a nyári világbajnokságon.

forrás: azzurri.co.hu