Recent comments

Friss Hírek

INTER: Hamarosan meglehet az első igazolás

A nyári mercato közeledtével a klubvezetők már gőzerővel keresik a csapatuk megerősítéséhez ideális játékosokat, valamint tárgyalnak a kiszemeltekkel a transzferek létrejöttének érdekében. 


Az újjáépülőben lévő Inter Nemanja Vidic személyében már biztosan igazolt egy új játékost, akit hamarosan követhet a második is.

A Gazzetta dello Sport úgy tudja, hogy az Eric Thohir tulajdonában lévő milánói klubot csak egy hajszál választja el Thomas Ince megszerzésétől, akinek édesapja, Paul Ince a 90-es évek végén két évig volt a Nerazzurri játékosa. A 22 éves szélső a Blackburn tulajdona, de remek őszi szezonja után (7 gól, 6 gólpassz) a tavaszt kölcsönben a Crystal Palace-nál töltötte, ahol 8 meccsen 1 gólt és 1 gólpasszt jegyzett. A nagy tehetségnek tartott labdarúgó gyakorlatilag ingyen, 300 000 €-s nevelési költség fejében érkezhet a klubhoz.

A rózsaszínű napilap szerint a középpálya közepét is szeretné megerősíteni az Inter, és bár szóba került erre a posztra a Wolfsburgban játszó Luiz Gustavo neve, akit Mazzarri is szívesen látna, de az edző személyes kívánsága az Atlético színeiben tegnap BL-döntőt játszó Mario Suarez. A spanyol megszerzése nem lenne egyszerű feladat, de egy 12-15 millió körüli összeg elegendő lehet a Matracosok meggyőzésére.

Mazzarrinak a hírek szerint a csatársorra is van kívánsága, aki nem más, mint Erik Lamela, a Roma korábbi csatára, akinek nem igazán jött be az angol kaland. Ebben a kérdésben Erick Thohir is megszólalt:

“Mazzarri Lamelát és Luiz Gustavót is szeretné a csapatban tudni, de minden a piac dinamikájától függ. Reméljük, hogy néhány héten belül lesz egy új játékosunk. Mazzarri hisz a projektünkben, hamarosan le fogunk ülni megvitatni néhány dolgot. Azt szeretném, hogy a jövőben nagyobb hangsúlyt kapjanak a fiatalok, az átlagéletkort 26,5 évre akarjuk csökkenteni. Versenyképesek szeretnénk lenni, ez viszont már máshogy megy, mint 15 évvel ezelőtt.”

A mercato hivatalosan július 1-én nyitja meg kapuit.

forrás: azzurri.co.hu