Recent comments

Friss Hírek

ELKANN: Szem előtt kell tartanunk az anyagi lehetőségeinket

A legújabb olasz és francia pletykák szerint a Juventus készen áll arra, hogy leigazolja a Chelsea csapatát Bajnokok Ligája győzelemre vezető, majd a Galatasarayba igazoló veterán támadót, Didier Drogbát, s az ügyben most megszólalt az Exor elnöke, John Elkann is, aki nem zárta ki az elefántcsontparti játékos érkezését.

 
A La Stampa állításai szerint, a nyáron ingyen igazolhatóvá váló játékos egy plusz egy további évre szóló, szezononként 3.5 millió eurós bérezést biztosító szerződést írhat alá az Öreg Hölggyel.

"Túl öreg lenne? Roger Milla sem volt éppen ifjonc, amikor mindenkit meglepett az 1990-es világbajnokságon Kamerunnal."

Drogba, aki márciusban töltötte be 36. életévét, a Galatasaray színeiben 53 mérkőzésen lépett pályára, s ezalatt 20 találatig jutott.

"Az Atlético Madrid bebizonyította, hogy nem az átigazolási piac sztárjátékosai jelentik a döntő tényezőt a Bajnokok Ligája sikerhez." - folytatta Elkann.


"Ez az, amiért imádjuk a labdarúgást, a pénz nem számít. A Juventus egy ambiciózus tervet követ, hogy visszaszerezze méltó helyét zsinórban megnyert három bajnoki címet és egy soha sem látott százkét pontos rekordot követően."

"Európában a legerősebb keretek egyikével rendelkezünk, s a győzelem a célunk, azonban közben alaposan szem előtt kell tartanunk az anyagi lehetőségeket. A Juventus mindig is így tett, s ez továbbra is prioritást fog jelenteni."

forrás: juventuz.blog.hu