Recent comments

Friss Hírek

MILAN: Újabb hivatalos ajánlat Ramiért

A La Gazzetta dello Sport szerint a Milan ma hivatalos ajánlatot nyújtott be a Valenciának Adil Ramiért. 


Az ajánlat 3,8 millió euróról szól.
 
Az elmúlt napokban a vezetőség gőzerővel dolgozik Adil Rami és Adel Taarabt szerződésének véglegesítése érdekében. A Milan szeretné csökkenteni mindkét játékos esetében az opciós jogot.

A La Gazzetta dello Sport ma arról számolt be, hogy a Milan újabb hivatalos ajánlatot tett Ramiért. A rossoneri hajlandó 3,8 millió eurót fizetni a 28 éves középhátvédért. Az opciós jog a francia védőért eredetileg 7 millió euró volt, ám a Milan nem képes kifizetni ezt az összeget, így a csapat képviselői az ár csökkentése érdekében tárgyalnak.

A Valenciának hamarosan választ kell adnia az ajánlatról. A legutóbbi ajánlat 3,5 millió euróról szólt, a legújabb 300 ezer euróval több. Ramit több klub is figyelemmel kíséri, nevezetesen a Manchester United és a Liverpool, ám hivatalos ajánlatot – a Milanon kívül – még egy klub sem tett.

A Milannak szombatig van ideje eldönteni, hogy szeretné-e végleg megvásárolni Adel Taarabtot. A marokkói játékos játékjogát birtokló Queens Park Rangers pénzügyi gondokkal bajlódik, így várhatólag tárgyalni fognak a 7 millió eurós opcióról.

Eközben a sajtó szerint a Torino érdeklődik Antonio Nocerino iránt, akinek hamarosan lejár a kölcsönszerződése a West Hamnél és visszatér Olaszországba. 

Továbbá Robinhónak Amerikából is akadnak kérői, nevezetesen a Chicago Fire, a New England Revolution és az Orlando Soccer Club.

forrás: acmilan.hu