Recent comments

Friss Hírek

THOHIR: Igazolnunk kell egy védekező középpályást

Erick Thohir, az Internazionale tulajdonosa úgy véli, hogy a keret jó, de egy poszton mindenféleképpen szükség van még erősítésre.


„Hogy szükségünk van-e igazolásokra? Nos, van egy jó alapunk. Itt van Icardi, aki fejlődik, illetve Palacio a támadásban, Hernanes és Kovacic a középpályán, Handanovic a kapuban, Vidic és Juan Jesus a védelemben – mondta riportereknek Thohir. – A legfontosabb dolog egy erős védekező középpályás leigazolása, olyan, mint amilyen Edgar Davids vagy Gattuso volt.”

Az indonéz üzletembernek felvetették, hogy a játékosigazolásoknál most már figyelembe kell venni az UEFA gazdasági fair play szabályzatát.


„Ismerem jól, ezért költünk annyit, amennyit, tiszteletben tartva az UEFA szabályait. A szabályok azok szabályok. Ennek szellemében tesszük a dolgunkat, itt van például D'Ambrosio, aki jó, fiatal és olasz. Aztán ott van Vidic, aki erős, és a Manchester Unitedtől jött, szóval sok tapasztalattal rendelkezik, és hasznos lesz marketing szempontból is. Hogy mit gondolok a fair play szabályról? Hogy őszinte legyek, én az amerikai mintát preferálom, fizetési sapkástul, luxusadóstul. Az fenntarthatóbb."

forrás: sport365.hu