Recent comments

Friss Hírek

INTER: Lecsapnák a Milan kezéről Taarabtot?

Kevés pozitívumot tudnánk felsorolni a Milan idei szezonjából, hiszen a klub csalódást keltő szezont zárt és jövőre semmilyen európai kupában nem indulhat el. 


Üde színfolt volt azonban a gépezetben a télen kölcsönbe megszerzett marokkói támadó, Adel Taarabt. 

Az angol Queens Park Rangerstől kölcsönvett szélső remek cseleivel, lövéseivel és passzaival küzdötte magát a Milan legjobbjai közé a tavaszi szezonban, 14 bajnokin összesen 4-szer volt eredményes. 

Mindezek után egyáltalán nem meglepő, hogy a Rossoneri vezérkara szeretné jövőre is Milánóban tudni a 24 éves marokkóit, ám könnyen lehet, hogy ez végül nem úgy jön össze, ahogy ők szeretnék…

Ugyanis a legfrissebb francia lapértesülések szerint a Milan 7 millió €-t ajánl a QPR-nek Taarabt teljes játékjogáért, a britek viszont 11 milliót szeretnének kapni érte. És itt jön képbe az Inter: a L’Équipe úgy tudja, hogy a Nerazzurri friss tulaja, Eric Thohir hajlandó lenne kifizetni ezt az összeget a rendkívül tehetséges játékosért.

Hogy Taarabt megszerzésével a keret erősítését, vagy inkább a rivális gyengítését szeretné elérni az Inter, az egyelőre kérdéses, mindenesetre érdemes lesz odafigyelni a kibontakozóban lévő milánói szappanoperára…

forrás: azzurri.co.hu