Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Kolarov ügynökével egyeztettek

A Juventus igazgatói szerdán Milánóban jártak, ahol találkoztak és egyeztetést tartottak a Manchester City alkalmazásában álló Aleksandar Kolarov ügynökével, Sergio Bertivel.

 
A ballábas szerb szélső védő előkelő helyet foglal el Antonio Conte nyári kívánságlistáján, míg a Manchester City, a Pénzügyi Fair Play szabályainak megsértése miatt kirótt súlyos büntetés következtében, várhatóan tisztogatásra kényszerül majd játékoskeretében.

A Sky Sport Italia értesülései szerint Giuseppe Marotta és Fabio Paratici tárgyalóasztalhoz ültek a 28 esztendős szerb játékos ügynökével, hogy lépéselőnyt szerezzenek, hiszen Kolarovot más klubok, köztük az AC Milan, az Inter és a Monaco is szemmel tartják, főként, hogy jelenlegi szerződése már csak egy évre köti a manchesteri klubhoz.


Kolarov elveszítette a harcot Gaël Clichyel szemben, a Manchester City kezdőcsapatába kerülésért, azonban azt követően, hogy az angol klub kispadján Manuel Pellegrini váltotta a távozó Roberto Mancinit, a szerb is több játéklehetőséget kapott, s a jelenlegi szezon során negyvenegy alkalommal lépett pályára.

forrás: juventuz.blog.hu