Recent comments

Friss Hírek

ROMA: Meg akarnak szabadulni Benatiától?

A védő menedzsere szerint nem kizárt, hogy a Roma el akarja adni Mehdi Benatiát.

 
A játékos egyre többet szerepel a hírekben azzal, hogy visszautasította a Roma szerződéshosszabbítási ajánlatát, azonban Moussa Sissoko szerint a játékos továbbra is maradni szeretne a fővárosi csapatnál.

"Nem értem ezt az egész kavarást. Mehdi sosem mondott olyat, hogy távozni szeretne."- kezdte a játékos menedzsere.

"Rómában imádják és tisztelik őt. Maradni fog, ha a klub is így akarja."

"A vezetőség ajánlott neki új szerződést, amit mi elutasítottunk, ahogy ezt már Benatia is elmondta egy interjúban."

"Amikor 1 éve megkaptuk a fizetési javaslatot, akkor én ellene voltam, hogy aláírja azt. Mehdi volt az, aki Mauro Baldissoni szemébe nézett és annyit mondott: 'Rendben, most aláírom, de ha netalántán egy nagyon jó szezont játszanék, akkor az év végén új szerződésben fogunk megegyezni'."

"A Roma ekkor elfogadta ezt, mert tetszett nekik ez a hozzáállás. Most viszont változtak a dolgok. A Roma január óta tudja, hogy Benatiáért sorban állnak az európai élcsapatok. Nagyon hosszú a sor, de például a Bayern, a City, a Barcelona és még sok másik klub is vinné őt, minden olyan csapat, akinek egy kitűnő védőre lenne szüksége. Ott van a Manchester United és az Atletico Madrid is például. Hogy mennyit ér? Ha David Luiz 50 milliót ér, akkor szerintem 30 millió tisztességes összeg lenne érte."

"Hogy jövőre is a Roma játékosa lesz-e Benatia? Ezt nem tudom megígérni, de szerintem a Roma az, aki meg akar tőle szabadulni. Egyelőre nem állapodtunk meg új tárgyalási időpontban. Az sem kizárt, hogy a Roma nem akar hosszabbítani, helyette csak megtartaná 2017-ig. Ki tudja." 


forrás: asroma.hu