Recent comments

Friss Hírek

GALLIANI: 99,9 százalék, hogy Kaká marad

Adriano Galliani, a klub vezérigazgatója megerősítette, hamarosan megkezdik a tárgyalást Adil Ramiról. 


Eközben Galliani 99 százalékban biztos abban, hogy Kaká a következő idényben is a Milanban fog játszani.
 
A Milan számára véget ért a 2013/2014-es idény, miután a San Siróban 2-1-re legyőzte a Sassuolót a Serie-A 38. fordulójában. A következő napokban, hetekben a vezetőség a kölcsönszerződések véglegesítésén és a szerződések meghosszabbításán fog dolgozni.

“Beszéltem Ramival és elmondtam neki, hogy közöltük a Valenciával, miszerint szeretnénk őt végleg megvásárolni. Pénteken Lisszabonban fogunk találkozni a Valencia vezetőségével és megkezdjük a tárgyalásokat. Rami maradni akar a Milanban és gratulálok a teljesítményéhez” – mondta Galliani a Casa Milan megnyitóján. (A milanlive szerint Galliani 7-8 millió eurót kínál Ramiért és Aly Cissokhóért csomagban).

“A szezon most véget ért és kezdődik a hosszú átigazolási időszak. Május 31-ig van időnk dönteni Taarabtról. Kaká? 99,9 százalékban biztos, hogy jövőre is velünk fog maradni. Casa Milan? Libabőrös vagyok. Mindenki, aki itt dolgozott remek munkát végzett. A vörös szín tükrözi a győzelmet, ami meghatározta a Berlusconi-korszakot”.

A szezon végén több játékos szerződése is lejár, nevezetesen Christian Abbiatinak, Urby Emanuelsonnak, Ignazio Abaténak és Ferdinando Coppolának.

forrás: acmilan.hu