Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: A Valencia kész ajánlatot tenni Llorentéért

Spanyol hírek szerint a Valencia csapata kész „óriási összeget” felajánlani a Juventusnak csatáruk, Fernando Llorente szolgálataiért.


A spanyol válogatott az elmúlt idény egyik legjobban teljesítő torinói futballistája volt, lassú kezdés után hamar hozzászokott az olasz futballközeghez és stílushoz, miután csupán tavaly nyáron igazolt Olaszországba az Athletic Bilbao csapatától.

A center tizenhat gólt szerzett a Serie A bajnokságában, eredményes volt egyaránt lábbal és fejjel, nagyszerű csatárpárost alkotva az ugyancsak nyáron megszerzett Carlos Tévezzel.

Azonban mivel a futballistát szerződése lejártával ingyen szerezte meg a torinói klub, a La Sexta értesülései szerint Antonio Conte csapata megfelelően magas ajánlat esetén kész feláldozni a csatárt.

Valamint spanyol források szerint a Peter Lim révén új tulajdonosra szert tevő spanyol klub, a Valencia pontosan erre készül, hogy visszacsábítsa Spanyolországba a baszk támadót.

Ugyanakkor nem Fernando Llorente az egyetlen célpontja a Valencia vezetésének, meg nem erősített hírek szerint a Manchester City hasonló adottságokkal rendelkező csatárának, Edin Dzekónak a helyzetét is figyelemmel kísérik a spanyol bajnokságot csupán nyolcadik helyen záró spanyolok.

forrás: juventuz.blog.hu