Recent comments

Friss Hírek

VB 2014: Balotelli máris odaszúrt az angoloknak

Bár még el sem kezdődött a világbajnokság, Mario Balotelli máris leírta az angolokat.


A hamarosan kezdődő brazíliai világbajnokságon az olasz és az angol válogatott egy csoportba került egymással, sőt, rögtön az első fordulóban összeméri erejét a két sztárcsapat. A továbbjutás szempontjából igen fontos 90 perc elé néznek a csapatok, így nem csoda, ha minden eszközt bevetnek a siker érdekében. Balotelli például a lelki hadviselés technikájával (is) próbálkozik.

"Nem látom, hogy Anglia az a csapat lenne, amelyik megnyeri a vb-t. Van néhány jó játékosuk, de Olaszország számára nem igazi riválisok" - szúrt oda a Háromoroszlánosoknak "Super Mario".

"Nem azt mondom, hogy Olaszország a torna esélyese, de tapasztalt és jó felfogású játékosaink vannak, akik meglephetik az embereket - Anglia viszont nem. Nálunk van olyan játékos, aki tudja milyen világbajnoki címet szerezni, nem hiszem, hogy az angoloknál bárki is tudná milyen játszani a negyeddöntőn túl".

A korábban a Manchester City-ben is megfordult támadó célja, hogy a nyitómérkőzésen olyan eredményt érjen el válogatottjával, amivel nehéz helyzetbe hozza az angolokat, és kedvezőbe az olaszokat. 

A 23 éves csatár biztos abban, hogy legyőzik Angliát. 

"A nyitómérkőzésen tisztelnünk kell az angol csapatot, mert a jó rajt nagyon fontos a számunkra. Van két vagy három játékosuk, akik veszélyt jelenthetnek ránk, de nagyon jól felkészültünk a tornára, és arra számítunk, hogy győzelemmel tudunk kezdeni".

A Milanhoz hasonlóan Balotellinek is volt már jobb szezonja pályafutása során, ezzel együtt szinte biztosra vehetjük, hogy Cesare Prandelli szövetségi kapitány első számú csatárként számol majd vele.

Végleges keretet majd jövő hét hétfőn hirdetnek a taljánok, így nem lehet még tudni, kik lesznek azok a támadók, akiktől gólokat várhatnak a drukkerek. Mindenesetre - a legutóbbi Eb-ből kiindulva - Balotellinek komoly esélye van, hogy házi gólkirályként zárja a vb-t.

 forrás: hatharom.com