Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Közel a megegyezés Morata ügyében

A legújabb olasz sajtóértesülések szerint hamarosan pont kerülhet a Juventus által követett fiatal játékos, a Real Madridot erősítő Álvaro Morata átigazolási ügyének végére. 


A mindössze 21 esztendős támadó csupán három alkalommal kapott helyet a Bajnokok Ligáját elhódító csapat kezdőcsapatában, azonban a korlátozott játéklehetőség dacára is nyolc találatig jutott, így nem meglepő, hogy keresett játékossá vált az átigazolási piacon. 

A Juventus mellett, angol csapatok is lehetséges kérőkként léptek elő, s az Arsenal után a városi rivális Tottenham Hotspur is figyelemmel követte a spanyol ifjú sorsának alakulását, olyannyira, hogy a Marca a héten szinte már Londonba költöztette a Real Madrid játékosát.

Ezzel szemben, az átigazolási ügyekben rendszeresen megbízható információkkal rendelkező Sky Sport Italia szakújságírója, Gianluca Di Marzio azt állítja, hogy Morata pályafutása Torinóban folytatódhat.

"A Juventus megpróbálja nyélbe ütni az üzletet június 2-án, s kölcsönvételi ajánlatot tesz majd opciós vételjoggal, illetve a Real Madrid számára visszavásárlási jogot biztosítva."

"A játékosnak kedvére való az átigazolás, mert ezáltal lehetősége nyílik arra, hogy a Bajnokok Ligájában játszhasson a következő szezon során, míg a Real szeretne jó kapcsolatot építeni a Juventusszal, annak érdekében hogy könnyebb utat biztosítson magának, ha a jövőben kísérletet kívánnának tenni Vidal és Pogba leigazolására:"

forrás: juventuz.blog.hu