Recent comments

Friss Hírek

MILAN: Seedorf sorsa bizonytalan, négy jelölt van a helyére

Clarence Seedorf sorsa a szezon végén dől el, az egykori holland klasszis januárban vette át a Milan irányítását, de az utóbbi időben számos hír szólt arról, hogy a piros-feketék vezetői a nyáron megköszönik eddigi munkáját.


Seedorf nemrégiben a klub jóváhagyása nélkül adott nyilatkozatában a vezetőkkel való jó kapcsolatát fejtette ki, és bár Adriano Galliani elnézően reagált az engedély nélküli interjújra, Silvio Berlusconi szerint az edzőkérdés rendezése az idény végére marad.

“Seedorfnak még két év van hátra a szerződéséből, de a jövőjével kapcsolatban a szezon végén hozzuk meg a döntést.” – mondta a Milan tulajdonosa.

A holland edző irányításával a Milan az utóbbi időben jobban teljesít a bajnokságban, de See helyzete ennek ellenére is bizonytalan. A lehetséges jelöltek között ott van Filippo Inzaghi, Luciano Spalletti, Roberto Donadoni és Vincenzo Montella is.

A rossoneriblog.com cikke szerint Galliani és Pippo a jövő héten találkozik, hogy megvitassák az egykori gólvágó jövőjét. Inzaghi valószínűleg nem folytatja a Primavera csapat irányítását, Galliani pedig a nagy csapatnál ajánlhat neki munkát.

A Primavera egyébként a bajnoki rájátszásban szerdán kikapott az Udinese fiataljaitól (3-1, a Milan gólját Petagna szerezte), és ezzel befejeződött számukra a szezon.

Berlusconi a nyilatkozatában kitért még a klub eladására is, és újra cáfolta ezeket a híreket.

“Nem hiszem, hogy eladom a Milant, még akkor sem, ha Európában nehéz versenyre kelni az arabokkal és a vagyonukkal. Itt most olyan klubokra gondolok, mint a PSG, ahol a tulajdonosnak korlátlan anyagi háttere van.”

forrás: acmilan.hu