Recent comments

Friss Hírek

Roma: Marquinhos Párizsba igazolt

A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság címvédője, a Paris Saint-Germain hivatalos honlapján jelentette be, hogy átigazolta a Roma 19 esztendős középhátvédjét, Marquinhost, aki öt évre kötelezte el magát a párizsiakhoz.


A PSG nem hozta nyilvánosságra, hogy mennyit fizetett a brazil utánpótlás-válogatott védőért, de sajtóhírek szerint mintegy 35 millió euró lehetett az átigazolási díj.


A Roma egyébként kiváló üzletet kötött Marquinhos eladásával, hiszen tavaly nyáron potom 4.5 millióért szerződtette a Corinthianstól, most pedig ennek az összegnek több mint a hétszereséért adott túl rajta.


A tehetséges futballista egy szezont töltött a Románál, amelynek színeiben 26 olasz bajnokin és négy Olasz Kupa-mérkőzésen lépett pályára. Marquinhos új klubjánál az 5-ös számú mezt fogja viselni.


„Nagy örömömre szolgál, hogy csatlakozhatok a Paris Saint-Germainhez, amelynek fényes múltja van, és korábbi sikerei eléréséhez rengeteg brazil játékos járult hozzá. Mindent meg fogok tenni, hogy én is részese legyek a PSG történelmének. A klub segíteni fog nekem abban, hogy kivételes futballistává váljak. A célom, hogy trófeákat nyerjek a csapattal, és belopjam magam a szurkolók szívébe” – nyilatkozta a PSG hivatalos honlapjának Marquinhos.

forrás: NSO