Recent comments

Friss Hírek

Milan: Silvestre érkezik

A milannews jelentése szerint Braida megállapodott az Inter vezetőségével Silvestréről. 


Az argentin-olasz védő kölcsönbe érkezik.
 
Bonera sajnálatos sérülése óta nyilvánvaló, hogy a Milan egy új középső védőt szeretne igazolni (Bonerára körülbelül 2-3 hónap kényszerpihenő vár egy súlyos térdsérülés után).  A Milan  fő célpontja az Interben játszó Matias Silvestre volt,  de a tárgyalások nehezen indultak be a két klub között. A Milan szerette volna ingyen kölcsönvenni Silvestrét egy évre, majd a szezon végén a játékos játékjogának 50 százalékát egy bizonyos összegért megszerezni;  az Inter viszont egy éves 1,5 millió eurós kölcsönszerződést szeretett volna kötni. 

Galliani tegnap este még azt mondta a Sky-nak: “Ahelyett, hogy a felek álláspontja közeledett volna, inkább távolodott. Ezért másik játékos szerződtetésén gondolkozunk. A Silvestre vonal már nem él”.

Az olasz sajtó hétfő este úgy vélte, elsősorban a Genoa svéd válogatott védője, Granquist lehet a másik jelölt, de sajtóhírekben felmerült a Sporting fiataljának, Marcos Rojónak is a neve. A dolgok azonban kedd délután ismét változtak. A Milan vezetősége még egyszer asztalhoz ült az Inter vezérkarával. Ezúttal sikerült is megegyezniük a feleknek: Matías Silvestre kölcsönbe a Milanhoz igazol. A klubnak opciós joga is lesz a 28 éves, Buenos Airesben született védő megszerzésére.

Meg nem erősített hírek szerint 1 milliót ad most a Milan a védőért és 3 millió eurós opciót kötött rá.  Ez a szezon végén lép(het) életbe.

Silvestre odahaza a Boca Juniors csapatában játszott, Olaszországba 2008-ban érkezett. 

A Serie A-ban már játszott a Catania, a Palermo és az Inter csapatában is. Ez utóbbi klubban azonban nem alkotott maradandót. 

forrás: acmilan.hu