Recent comments

Friss Hírek

Llorente: A Juvénál tovább fejlődhetek

Fernando Llorente nagyon örül, hogy a Juventusnál lehet és biztos benne, hogy a torinói csapatnál egyénileg is tovább fejlődhet.




A spanyol csatár szombat délután a csapat edzőtáborában, Chatillonban tartott sajtótájékoztatót.

“Antonio Conte módszerei kiválóak, nagyon örülök, hogy mellette dolgozhatok.” – kezdte a támadó, aki ingyen igazolt el az Athletic Bilbao együttesétől.

“Még soha nem láttam ahhoz foghatót, ahogy a Juventus szurkolók fogadtak engem. Csodás volt. Keményen dolgozunk, de ennek így is kell lennie. Nagyon boldog vagyok most, kemény évem volt a Bilbaónál, de most azon dolgozom, hogy a lehető legjobb formába kerüljek.”

A felkészülés során Llorente már kezd összeszokni új társával, Carlos Tévezzel.

“Nagyon örülök, hogy együtt játszhatok Tévezzel, de a többi támadóval is kijövök. Az idei szezonban a harmadik Scudetto megnyerése lesz a fő célunk. Ami a Bajnokok Ligáját illeti, mindig az adott mérkőzéssel kell majd foglalkoznunk. Tudjuk, hogy bármi megtörténhet, de úgy hiszem, hogy nagyon erős csapatunk van.”

“Azért választottam a Juventust, mert ez egy nagyszerű csapat és itt tovább fejlődhetek. A nyár folyamán tobb olasz csapat is megerősödött, de most még túl korai lenne megmondani, hogy ki lesz a fő riválisunk.”

“Úgy gondolom, hogy a Serie A ugyanolyan szinten van, mint a La Liga vagy a Premier League.”

forrás: Juventusfc.hu