Recent comments

Friss Hírek

Conte: Fáradtak a lábak

Két döntetlennel zárta a két 45 perces találkozót a Juventus a tegnapi TIM-kupán, a tizenegyes párbajban egy győzelmet és egy vereséget könyvelt el Antonio Conte csapata, aki így a második helyet végzett.


Conte szerint még túl korai messzemenőbb következtetéseket levonni.

„Az a lényeg, hogy sérülés nélkül zártuk a felkészülési szezont és a ma esti kupát is. Bár nem kaptunk gólt, alig mutattunk valamit abból, amire képesek vagyunk, ez azonban normális, a fiúk rengeteget dolgoztak az elmúlt napokban, fáradtak a lábak. Inkább gratulálok nekik a felkészülés alatt mutatott teljesítményük miatt.”

A Milan elleni találkozón a Juventus újdonsült csatárpárosa, a Tévez-Llorente duó kezdett, Conte szerint azonban ez sem végleges még.

„Nagyszerű csatáraim vannak a keretben, mindig a héten mutatott teljesítmény alapján választok majd kezdőt. Ma is igyekeztem mindenkinek lehetőséget adni a bizonyításra.”

Sokat pletykálnak Quagliarella esetleges távozásáról (ahogy a többi csatáréról is), Conte azonban lehetőséget biztosított a játékosnak és nem kíván ezzel az üggyel foglalkozni.

„Marottát kell megkérdezni a piaci kérdésekről, én az edző vagyok, az én dolgom, hogy megfelelő formációban küldjem ki a fiúkat. Persze nem küldhetek 12 játékost a pályára, Quagliarella, Matri és Vucinic közül valakinek a padon kellett maradnia a második meccs elején, most Fabiora esett a választásom.”

forrás: Juventusfc.hu