Recent comments

Friss Hírek

Conte: Miért változtatnék?

Antonio Contének azt ajánlgatják, hogy változtasson a Juventus hadrendet.



Bár szemre is szép az, hogy a Juventus megszakítás nélkül két olasz bajnoki címet is szerzett, mégis azt ajánlja egy-két szakértő, hogy Antonio Conte, a torinóiak trénere frissítsen a taktikai hadrenden.

- Dehogy változtatok! – mondta Conte. – A 3-5-2-es felállás kiváló, segített tavaly előtt, illetve tavaly is. Most is jól kezdtünk, hiszen az Aygreville-t 7-0-ra vertük az első edzőmeccsen.

Conte úgy érzi, a két új csatárszerzemény, Carlos Tévez és Fernando Llorente bevált, előbbi egy gólt szerzett az említett derbin.

- Ennél is fontosabb, hogy jól olvasták a játékot, bizonyos állandó Juventus-megoldásokat “memorizáltak”. És pont ezt kértem tőlük.


„Egy nagyszerű és rendkívül intenzív edzőtábort zártunk. 10 napnyi kemény munka áll mögöttünk dupla edzésekkel, mindez azért, hogy elérjük idei céljainkat.Lekopogom, de szerencsére sérülés sem történt, szóval innen nézve is elégedettek vagyunk.”

Contének nem ez az első alkalma, hogy megtapasztalhatta a chatilloni környezetet, már játékosként is számos edzőtáborban vett itt részt.

„Jól ismerem ezt a helyet, mivel játékosként is sok időt töltöttem már itt. Tökéletes ez számunkra, meg van minden, amire szükségünk van, ráadásul jó, hogy a szurkolóink körülvesznek minket.”

forrás: Futballista.hu/Juventusfc.hu