Recent comments

Friss Hírek

Milan: Fölényes győzelem a felkészülési mérkőzésen

A Milan 5-1-re legyőzte a Serie-D-ben szereplő Pergolettese együttesét a 2013/2014-es felkészülési időszak első barátságos mérkőzésén.


A rossoneri július 8-án kezdte meg a felkészülést az új idényre. Az első barátságos mérkőzést ma játszották a Pergolettese csapata ellen a milanellói edzőközpontban.

Az első gól a 19. percben született: M’Baye Niang 18 méterről tüzelt és a középen helyezkedő Bakaye Traoré piszkált bele a labdába, megszerezve a vezetést a piros-feketéknek.

A 30. percben a Pergolettese kapusának, Steninek a hibáját Urby Emanuelson használta ki.

Két perccel később Robinho kapott remek labdát a 16-osnál majd a kapu bal felső sarkába csavarta a labdát. Az első félidőt követően 3-0-val fordultak a csapatok.

A második félidőben, a 61. percben a felnőtt és a Primavera csapat játékosa, Andrea Petagna indult meg a szélen, majd középre gurított és a kipattanó labdát Kevin-Prince Boateng a kapuba vágta.

A 75. percben Andrea Poli kapott labdát majd befordult a 16-oson belül, ám az ellenfél védője csak szabálytalanul tudta megállítani. Következhetett a tizenegyes, amelyet Andrea Petagna végzett el. Petagna lövését a Pergolettese kapusa kifogta, majd a kipattanót a büntetőt elvégző játékos bevágta.

A mérkőzés hajrájában a 89. percben szépíteni tudott a Pergolettese, a végeredmény 5-1 lett.

 MILAN – PERGOLETTESE 5-1
 Gólszerzők: Traoré (19.), Emanuelson (30.), Robinho (32.), Boateng (61.), Petagna (75.)

AC Milan 1. félidő: Gabriel – Antonini, Zaccardo, Bonera, Didac – Traoré, De Jong, Nocerino – Emanuelson – Niang, Robinho.

AC Milan 2. félidő: Gabriel – Strasser, Zapata, Mexés, Constant – Traoré, Cristante, Nocerino – Robinho – Petagna, Emanuelson.

forrás: acmilan.hu