Recent comments

Friss Hírek

Napoli: Higuaín és Reina orvosi vizsgálaton van Rómában

Már Rómában van – ahol a kötelező orvosi vizsgálat vár rá – Gonzalo Higuaín, akinek szerződtetését órákon belül hivatalosan is bejelentheti az olasz Napoli labdarúgócsapata.  


Ugyancsak az olasz fővárosban van a nápolyiak másik kiszemeltje, Pepe Reina, aki egy évre kölcsönbe érkezhet az angol Liverpooltól.

A spanyol Real Madridtól távozó argentin center a nyári átigazolási piac egyik slágertémája volt, a neves és határozott kérők, olasz Juventus és az angol Arsenal mellett végül nevető harmadikként az a nápolyi együttes lett a befutó, amely Edinson Cavani távozását követően (a PSG-hez ment) tetemes pénzhez (63 millió euróhoz) jutott, viszont elveszítette első számú gólvágóját, amit így nemzetközi szinte jegyzett klasszissal pótolhat.

A madridi Marca értesülései szerint a Napoli 37+3 eurót fizet majd a Real Madridnak, amely hat és fél éve 12 millió euróért vette meg az akkor 19 éves dél-amerikai tehetséget. Higuaín négyéves szerződést ír alá, amely szezononként hatmillió eurós fizetést garantál neki.

Raúl Albiol és José Callejón után Higuaín a harmadik Real-játékos, aki a nyáron szerződött Madridból a Napoliba. A 27 éves védőért 12, a 26 éves spanyol támadóért 10 millió eurót fizettek az olaszok.

A nápolyi klubnál nyáron munkába álló vezetőedző, Rafa Benítez igencsak ráerősített a spanyol vonalra – kis túlzással soroljuk ide a Primera Divisiónban hat és fél idényt lehúzó argentint is –, ennek szellemében került képbe az a Reina, akivel a Liverpoolnál korábban sikeresen dolgoztak együtt éveken át.

forrás: NSO