Recent comments

Friss Hírek

Lazio: Csatárt keresnek

Vladimir Petkovics nem szeretne abba a hibába esni, amibe az előző szezonban: tavaszra gyakorlatilag felőrlődött a Lazio, idén nyáron azonban már 5 játékost is igazoltak, a hírek szerint pedig úton van a hatodik..

 
A Lazio a szezon végére elfogyott - a kupagyőzelem (pláne a Roma ellen) azonban kárpótolta a szurkolókat. 

Az olasz klubok közül talán a leghamarabb sikerült már három játékossal is megegyeznie a rómaiaknak, amit újabb kettő követett, (Felipe Anderson, Lucas Biglia, Diego Novaretti, Bryan Perea, Josip Elez a már biztos érkezők névsora), most pedig a támadó részleget szeretnék tovább bővíteni.

Az első számú célpont a PSV szlovén csatára, Tim Matavz, aki nagyon tetszik a Lazio edzőjének, Petkovicsnak is. Ahhoz, hogy érkezzen a szlovén támadó, valószínűleg előbb túl kell adniuk Libor Kozákon. A 24 éves Matavz-ot egyébként 6 millió euróra taksálja a transfermarkt internetes site, ám valószínűleg ennél többet kellene fizetnie a Sasoknak.

A Gazzetta információ szerint amennyiben a PSV támadóját mégsem sikerülne megszerezni, akkor a portugál Bragában futballozó, 25 éves Éder lehet az újabb célpont.

forrás: azzurri.co.hu