Recent comments

Friss Hírek

Roma: Osvaldo Londonban köthet ki, egyszerre több játékosról is tárgyalnak

Bár eddig sem tétlenkedett az átigazolási piacon az AS Roma vezérkara, a kispadot Rudi Garciával megerősítő klub a jelek szerint még csak most lendül bele igazán. 


A Farkasok sportigazgatója, Walter Sabatini ugyanis repülőre ült, amelyről előbb Bázelben, majd Londonban szállt le, különböző okokból. 

A két helyszínen nagyjából 5-6 játékos jövője dőlhet el.

Sabatini Bázelbe elsősorban a Basel fiatal kapusának, Yann Sommernek az ügyében utazott. A 24 éves hálóőr ugyanis a Roma egyik első számú kiszemeltje erre a posztra, amennyiben De Sanctist nem sikerül elcsábítani a Napolitól, úgy a svájci portás kerülhet előtérbe. 

Rajtuk kívül a svájci élklub három fiatal tehetségét is figyeli a Roma, az ő nevük egyelőre kevésbé ismert: Stoker, Salah és Adili az említettek. Az ő posztjukra azonban Garcia első számú jelöltje továbbra is az Arsenal szépsége, Gervinho, akiért már Londonba kellett repülnie Sabatininek. Az Arsenal 8 milliót szeretne kapni az elefántcsontpartiért, a Roma ezt sokallja - talán ezen a találkozón megegyezés születhet.

Gervinho ügyében felgyorsulhatnak az események, amennyiben Sabatini sikerrel jár másik londoni ügyében: Pablo Osvaldo értékesítése céljából tárgyal a Fulham vezetőségével, akik így beelőzhetik a Southamptont és a Tottenham-et.

Kérdés persze, hogy mennyit tudott ajánlani a londoni kiscsapat, hiszen a Valencia 12 milliós ajánlatát csípőből utasította vissza a gárda - ugyanakkor a Gazzetta szerint nagyon közel a megegyezés, így Osvaldo könnyen magára öltheti Gera Zoli egykori mezét, ezzel utat nyitva Gervinhonak is az Örök Városba.

forrás: azzurri.co.hu