Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Közel állnak Biabiany megszerzéséhez

A torinói székhelyű Tuttosport szerint a Juventus aktívan dolgozik azon, hogy Jonathan Biabianyt Parmaból a piemonti fővárosba csábítsa.


A Lazio által is megkörnyékezett francia szélső a Parma és a Sampdoria közös tulajdonában van, de az Öreg Hölgy reméli, hogy megfelelő ajánlattal mindkét csapattól meg tudja szerezni a játékos fele-fele játékjogát.

A Juventus ajánlata a Hercegeknek a következő: Luca Marrone játékjogának fele vagy a tehetséges középpályás, Fausto Rossi teljes játékjoga. A Sampdoria pedig reméli, hogy viszontlátják azt az összeget (3.5 millió euró) amit a francia játékosba fektettek, így valószínűleg be fognak próbálkozni egy Paolo De Ceglie felét és némi kompenzációt tartalmazó üzlettel.


Az üzletet az is elősegítheti, hogy a Bianconerik igazgatója, Beppe Marotta kiváló kapcsolatot ápol korábbi klubjával, a Sampdoriaval.


A 25 éves Jonathan Biabiany megfordult többek között az Interben, a Sampdoriaban és a Parmaban is karrierje során és összesen 15 találatot jegyez az olasz bajnokságban.

forrás: juventuz.blog.hu