Recent comments

Friss Hírek

Galliani: Szponzorra lesz szükség Honda megvásárlásához

Amióta befejeződött a Konföderációs Kupa küzdelme Braziliában, azóta hirdetik az AC Milan vezetői, hogy megvásárolják a japán Keisuke Hondát.



Bár Keisuke Honda nem váltotta meg a világot a braziliai Konföderációs Kupa csatái során, azért nem is játszott rosszul. 

Formája mindenesetre elnyerte az AC Milan vezetőinek tetszését, ezért Adriano Galliani, a milánói klub alelnöke hetek óta azért dolgozik, hogy megvásárolják a szigetországi csatárt az orosz CSZKA Moszkvától.

- Nem is merem elmondani, de az orosz klubvezetés olyan hihetetlen magas vételárat állapított meg, aminek hallatán egyelőre szó sem lehet Honda érkezéséről – nyilatkozta Galliani. – De mivel tudom, hogy az orosz fővárosi csapat igen gazdag, ezért csak idő kérdése, hogy az általuk megkövetelt vételárat lejjebb srófoljam…

Galliani hozzátette, egy külön pénzügyi támogatót, szponzort kellene találniuk abból a célból, hogy Hondára összehordják a kért pénzösszeget.

- De mivel igencsak képzett, technikás labdarúgó, ezért addig nem nyugszom, ameddig meg nem vásárolom őt. Tudom, mert beszéltem vele, hogy szívesen jönne Milánóba.



forrás: Futballista.hu