Recent comments

Friss Hírek

Van Basten: A Juve a BL-re is komoly eséllyel pályázik

A holland legenda, Marco Van Basten kifejtette véleményét a bajnoki címvédő Juventus csapatáról, valamint a még mindig épülő félben lévő Rossoneriről is. 


Ha valakinek lehet hinni ilyen témában, akkor az ő...

A Sky Sport Italia készített Van Bastennel interjút, aki jelenleg a holland első osztályban játszó Heerenveen csapatát irányítja. "Tévezzel és Llorrentével kiegészülve a Juventus-nak minden esélye megvan európai szinten is sikeres csapattá válnia.  

Tavaly Antonio Conte gárdája könnyedén megnyerte a bajnokságot. Ezzel a két támadóval a BL-re is komoly eséllyel pályáznak."

Mindeközben Van Basten volt csapata, a Milan a mercato eddigi szakaszában szerényen költekezik, jelenleg pedig a CSKA játékosával, Hondával tárgyalnak. "A Rossonerinek kisebb anyagi gondjai vannak, így pedig nem könnyű felvenni a versenyt az olyan klubokkal, mint a City, a PSG, vagy a Real Madrid."

Végül a jövő évi gólkirályi cím talán két legnagyobb várományosa közti összehasonlítást kerülte el: "Tévez, vagy Balotelli a jobb? Mindketten nagyszerű játékosok és szívesen venném, ha a Heerenveenbe akarnának igazolni"-vette humorosra Van Basten.

forrás: azzurri.co.hu