Recent comments

Friss Hírek

Milan: Traoré iránt nagy a kereslet

Mostanában a Milan és Honda közelgő “házasságáról” szólnak a hírek, de a háttérben több apróbb pletyka is napvilágot látott a piros-feketékkel kapcsolatban.


Bakaye Traoré iránt nagy a kereslet, de konkrét ajánlat egyelőre nem érkezett. Olaszországból és Franciaországból is vannak kérői. Traoré tavaly nyáron csatlakozott a Milanhoz a francia bajnokságban szereplő Nancytól, ám csak epizódszerephez jutott a rossonerinél.  

A Milannews.it szerint Traoré iránt több csapat is érdeklődik, nevezetesen a Bologna, Sassuolo, Rennes, Sochaux, Toulouse és a Karimpasa. A tárgyalásoknál azonban gondot jelenthet a játékos fizetése. Traoré szerződése 2015-ig szól a Milannál és évente 1,2 millió eurót keres. A fentebb említett csapatok viszont csak 300 ezer eurót tudnak biztosítani évente.

El Shaarawy után Robinho is marad a klubnál, de pénz továbbra sincs, így Boatenget fel kell áldozni. Galliani várja az ajánlatokat, 12-15m € a ghánai ára. Az érte befolyt összeget Ljajicra vagy Ranocchiára költené Galliani. Más hírek szerint azonban az új formációban Allegri középpályásként számít Boatengre.

Ranocchia esetében annyit biztos, hogy  távozni szeretne az Intertől, de nem kér Oroszországból és a Zenitből, mert úgy tűnik, hogy a Milanba akar igazolni. Az olasz védő elutasította az orosz klub ajánlatát, ami 13m € volt. Számos pletyka látott már napvilágot a védő Milanba szerződéséről. Felmerült már játékoscsere (Nocerino) illetve sima vétel is.  Galliani érdeklődik, de augusztus előtt nem valószínű, hogy lépéseket teszünk érte.

Időközben a milannews.it arról számolt be, hogy Ranocchia az előzetes hírekkel ellentétben mégis maradni szeretne az Interben.

“A szerződésem 2015-ig szól, és most csak arra gondolok, hogy maradok és jó teljesítményt nyújtok ebben a klubban. Ha mindössze egy Olasz Kupa győzelemmel hagynám el az Intert, az felérne egy vereséggel, és én ezt nem akarom.”

Eddig úgy tűnt, hogy közel a megállapodás a Betis és a Milan között Didacról, de spanyol hírek szerint a Valencia újabb próbát tenni a balbekk szerződtetésére, nem okozna gondot nekik a játékos kivásárlása és a fizetése sem. Raul Jimenez Verdu, a játékos menedzsere elmondta, hogy a következő héten komoly előrelépések lesznek Didac ügyében.

Michele Criscitiello, a Sportitalia munaktársa szerint hétfőn újabb próbálkozást tesznek Paletta szerződtetésére.

Emanuelson fél év kölcsönjáték után visszatért a Milanhoz, de nagy az esély rá, hogy nem marad sokáig Milanellóban. A SkySport értesülései szerint Hondától függ a sorsa. Ha a japán sikerül szerződtetni a nyáron, akkor rögtön távoznia kell Urbynak.

Allegri Astorit kéri a védelembe, míg Pierluigi Casiraghi fia, Andrea Casiraghi a Milan játékosa lett. A fiatalember Gallianival egyezett meg, az Allievi Nazionali utánpótlás csapatunkba kerül.

forrás: acmilan.hu