Recent comments

Friss Hírek

Zanetti: A szezon végén döntöm el, folytatom-e

Csapnivaló előző szezonja után új edzőjével és számtalan új játékosával az Internek nem is lehet más célja, mint a megújulás, az olasz elitbe való visszatérés. 


A klub ikonja, Javier Zanetti is ebben bízik, elmondása szerint áprilisban a bajnoki címért szeretne küzdeni. A súlyos sérüléséből gyógyuló legenda saját szerepéről is szót ejtett.
 
"Remélem, hogy ez a szezon a megváltás, a visszatérés szezonja lesz számunkra." - kezdte mondandóját Zanetti. "A szezon végén fogok dönteni arról, hogy abbahagyjam-e a játékot, vagy folytassam még. Most nagyon bizakodó vagyok, mivel jól dolgozunk, látom, ahogy a srácok egy egyre egységesebb csapatot kezdenek alkotni. Szeretnénk visszatérni és ismét főszereplőkké válni. Az előző szezon után mindannyian csak arra vágyunk, hogy visszatérjünk és remélem hogy meg is tudjuk csinálni. Remélem, hogy áprilisban a bajnoki címért fogunk majd harcolni."

"Jobban érzem magam a sérülésem után. Továbbra is a rehabilitációmat végzem, de a legfontosabb dolog az, hogy akkor térjek vissza, amikor száz százalékos állapotban leszek. Mazzarri remek edző és nagyon világos gondolatai vannak. Hiszek benne, hogy ha nagy csapatot akarunk építeni, szükségünk van hozzá egy nagyszerű edzőre, akinek kiváló személyisége van, és Mazzarri kétségkívül egy ezek közül."

"Gyakorlatilag a fél életemet itt töltöttem Olaszországban. Olasznak és Interistának érzem magam. Nem tudnék külföldön játszani, ha egyszer visszavonulok, akkor sem szeretnék elmenni, szeretném akkor is a csapatnál folytatni a munkát." - tért vissza a jövőjét folytató kérdésekre a kapitány. "Most az a legfontosabb számomra, hogy visszatérjek a pályára és hasznossá tegyem magamat. Majd a szezon végén döntök, hogy ideje befejezni, vagy folytassam még."

forrás: azzurri.co.hu