Recent comments

Friss Hírek

Dragovic: A karrierem többet ér, mint a pénz

Ritka manapság az olyan focista, aki karrierjét a pénz elé helyezi, éppen ezért az ilyen fehér hollókat nagyon meg kell becsülnünk. 


Az Inter egyik legfőbb nyári kiszemeltje, a Basel középhátvédje, Dragovic pedig a jelek szerint pontosan ilyen, miután zaftos ajánlatot kapott a Dinamo Kijevtől, de visszautasította azt, mondván: csak az Inter érdekli, a karrierje fontosabb neki a sok pénznél. 

Bár az Inter már korábban megállapodott mind a csapattal (8 millió euró), mind a játékossal (1,1 millió euró évente) a kontraktus feltételeiről, később mégis azt kérték a svájci klubtól, hogy jegeljék a dolgokat, amíg nem értékesítik jelenlegi középhátvédjeik közül Silvestre-t és a Ranocchia-Chivu kettős egyikét. 

A román a hírek szerint maradhat további egy évre, hogy kitöltse a szerződéséből hátralévő időt, így a dolog nagy vesztese Ranocchia lehet, akiért konkrét ajánlatok is érkeztek már a Nerazzurrihoz. Ő maga azonban elutasította a Zenit ajánlatát, mondván, nem megy Oroszországba, míg a Napolival a 14-15 milliós vételár, a Juventusszal pedig Ogbonna érkezése miatt szakadtak meg a tárgyalások.

Eközben azonban a Basel megunta a várakozást, mivel ők így a Dragovic helyére kiszemelt Ivan Ivanov ügyében sem tudtak előrébb lépni a Partizan Belgrad csapatával. Így hát érthető módon nem küldték el erkölcsi okokra hivatkozva a Dinamo Kijev vezérkarát, mikor az ukrán csapat képviselői egy igencsak jövedelmező ajánlattal kopogtattak az ajtajukon: 9 millió a klubnak, évi 2,2 millió Dragovicnak. A sajtó pár napig biztosra vette: a transzfer sikerrel zárul majd, de Dragovic tegnap mindenkit meglepet.

"A Dinamo valóban megkeresett engem nemrégen, nagy hangsúlyt fektettek arra hogy meggyőzzenek és nagy számokat tettek elém az asztalra, de én úgy gondolom, hogy karrierem ezen szakaszában vannak sokkal fontosabb dolgok is, mint a pénz." - nyilatkozta Dragovic, aki néhány nappal korábban a következőket is kijelentette: "A Nerazzurri dresszébe szeretnék öltözni, ez az álmom." - rögtön belopva magát ezzel valószínűleg minden Interista szívébe, hiszen ezek a szavak azt jelentik, hogy a milánóiak kedvéért szíves örömest vállalná a fele akkora fizetést is.

forrás: azzurri.co.hu