Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Marotta az átigazolásokról

A Juventus sportigazgatója kijelentette, hogy jelenleg nem tervezik Mirko Vucinic és Mauricio Isla eladását, de több témát érintően is nyilatkozott a Sky Sport Itáliának.


Az olasz lapok szerint a chilei válogatott játékost, akit a Juventus az Udinese együttese közösen birtokol, az Inter szeretné megszerezni, míg a montenegrói támadót Carlos Tévez és Fernando Llorente érkezése miatt adné el a klub, de Guiseppe Marotta most mindkét transzfer lehetőségét kizárta.

“Jelen pillanatban Isla nem eladó. Az Inter valóban érdeklődött Maurizio iránt. Leültünk egymással egyeztetni, hogy az ajánlatot pénzügyileg és technikailag is kiértékeljük, azonban az edzővel közösen úgy döntöttünk, hogy nem adjuk el a játékost. Isla a játékosunk fog maradni.”

A Gazzetta dello Sport ma reggel arról számolt be, hogy a Juventus eladhatja Mirko Vucinicet, ha legalább 15 millió eurós ajánlat érkezik érte.

“Vucinic olyan, mint mindenki más a csapatban, egy értékes játékos, aki tiszteletet érdemel.” – folytatta Marotta. – Természetes dolog, hogy az új igazolásokkal versenyhelyzet alakul ki a játékosok között, de az edző mérkőzésről mérkőzésre hozza meg a döntéseit. Ez a csapaton belüli verseny pozitív és nem negatív dolog. Jelenleg nem adottak a feltételek ahhoz, hogy eladjuk Vucinicet.”

Marotta elismerte, hogy túl sok a csatár, hiszen még Sebastian Giovinco, Alessandro Matri és Fabio Quagliarella is a klubnál van.

“Tudjuk, hogy elöl sok játékosunk van. Öt támadóval szeretnénk megkezdeni a szezont, de ahhoz hogy eladjunk valakit megfelelő ajánlat szükségeltetik és a játékos beleegyezése is szükséges a klubváltáshoz, ahogy az Emanuele Giaccherini esetében is történt.”

“Várható átigazolások? Kifogjuk használni, ha komolyabb lehetőségünk nyílik leigazolni valakit, de jelenleg nincsen olyan, ami a közeljövőben megvalósulhat.”

“Tiszteletben kell tartanunk a pénzügyi paramétereinket, de közben továbbra is azon dolgozunk, hogy mi maradjunk az első számú olasz csapat és a Bajnokok Ligájában is szuper versenyképesek akarunk lenni.” – zárta le mondandóját Marotta.

forrás: Juventusfc.hu