Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Hétfőn tárgyalások

Juan Camilo Zuniga, és Jonathan Biabiany átigazolásában is érdemi előrelépés várható hétfőn.


A Gazzetta dello Sport információi szerint Beppe Marotta egy találkozót készít elő a Napolival, melyet várhatóan hétfőn bonyolítanak le a felek, a téma természetesen Camilo Zuniga átigazolása lesz. 

A találkozón a Juventus bármilyen lehetőséget igyekszik majd megvitatni, köztük Matri, vagy akár más játékosok, mint például De Ceglie vagy Ziegler átengedését is.

A Tuttosport úgy tudja, hogy nem a Napolival lesz az egyetlen tárgyalás a hét első napján, ugyanis a Parma képviselőivel is tárgyalóasztalhoz ülnek Beppék Jonathan Biabiany leigazolása érdekében. A szélsőt Antonio Conte Emanuele Giacherini pótlására szemelte, ki, a Juve vezetői pedig igyekeznek teljesíteni a Mester kérését. 


A Parmával már sikerült egy elvi megállapodásra jutni, a Juventus pedig szeretné tudni, hogy melyek azok a játékosok, akiket a Gialloblù  a francia tehetségért cserébe szeretne megkapni: a hírek szerint Fausto Rossi és Luca Marrone a fő kiszemelt, és a hétfői tárgyaláson a felek megvitatják az egyik, vagy esetleg mindkét játékos átengedésének lehetőségét annak érdekében, hogy Biabiany a következő szezont már Torinóban kezdhesse meg.

forrás: Juventusfc.hu