Recent comments

Friss Hírek

Milan: Silvestre nem! Granqvist vagy Rojo?

Adriano Galliani, a Milan ügyvezető-igazgatója bejelentette, a nyári átigazolási időszakban nem fog a csapathoz igazolni Matias Silvestre, mivel nem sikerült megegyezni az Interrel. 


Az új terv:  Marcos Rojo vagy Andreas Granqvist.

Miután Daniele Bonerára körülbelül 2-3 hónap kényszerpihenő vár, így a vezetőség középhátvéd szerződtetésén gondolkozik. A fő célpont az Interben játszó Matias Silvestre volt. Ám a két klub nem tudott megegyezni. 

A Milan szerette volna ingyen kölcsönvenni Silvestrét egy évre, majd a szezon végén a játékos játékjogának 50 százalékát egy bizonyos összegért megszerezni;  az Inter viszont egy éves 1,5 millió eurós kölcsönszerződést szeretett volna kötni.

“Ahelyett, hogy a felek álláspontja közeledett volna, inkább távolodott. Ezért másik játékos szerződtetésén gondolkozunk. A Silvestre vonal már nem él” – mondta Galliani a Sky Italiának.

Eközben a La Gazzetta dello Sport szerint a Milan a Genoa 28 éves védőjét, Andreas Granqvistot szemelte ki. Granqvist már több ajánlatot is kapott Oroszországból, de a Sky szerint a Milan 2,5 millió euróért megvásárolhatja a védő játékjogának felét.  “Andreas Granqvist a Milanban? Nem is tudom. Majd meglátjuk…” – mondta a Genoa elnöke, Enrico Preziosi. 



Továbbá a Milan érdeklődik a portugál élvonalban szereplő Sporting védőjéért, Marcos Rojóért. Az argentin védő a védelem közepén és a szélén is bevethető, viszont nem rendelkezik EU-s útlevéllel. 

Ugyanakkor a Sportmediaset szerint a Milan és a Genoa akcióba léphet: a két klub közösen megvásárolhatja a játékost, aki a következő szezont a Milannál töltené kölcsönben. Így “kijátszható” a Serie-A szabályzata és teljesen szabályos.

forrás: acmilan.hu