Recent comments

Friss Hírek

Icardi: Még sokat kell tanulnom

Az Inter fiatal argentin utánpótlás-válogatott támadója, Mauro Icardi a Sky Sport Italianak adott interjút, melyben elmesélte, mik a céljai újdonsült csapatában, ahol még véleménye szerint sokat kell tanulnia, de szerencséjére a Nerazzurri rutinos támadóitól sok mindent elleshet.

 
„A Sampdoriánál jól ment a játék és az Interhez kerültem, de már itt kell jól teljesítenem, a múlt nem számít. A futballban mindig tanulhatsz valami újat, ezen az úton járok én is. Walter Mazzarri mester azt mondta nekem, hogy dolgozzak keményen. Mindenki azért hajt, hogy kezdő lehessen, de az Interben még nagyobb a verseny, hiszen sok jó játékos van a keretben.”

A fiatal csatárnak Diego Militóval és Rodrigo Palacióval kell majd megküzdeni a kezdőposztért.

„Milito és Palacio remek játékosok, akik azon poszton szerepelnek, mint én. Nincs más dolgom, mint követni őket, figyelni a mozgásukat és a lehető legtöbbet tanulni tőlük.” – mondta a 20 éves támadó, végezetül pedig kitért a közelgő bajnokság erőviszonyaira is.

„Tavaly a Juventus volt a bajnoki cím esélyese, és azt hiszem, ez most is így van, hiszen amellett, hogy címvédők, sikerült megerősíteniük a keretüket. A mi feladatunk, hogy kiadjunk magunkból mindent.” – zárta gondolatait Icardi.

forrás: azzurri.co.hu